Miercuri 24 Aprilie

Telefonul românesc care rivalizează cu Galaxy S4 și iPhone 5


Noul flagship al brașovenilor de la Allview este cel mai impresionant smartphone românesc la ora actuală, din punct de vedere al design-ului și al tehnologiilor integrate și are specificații ce pot concura cu ușurință cu modelele de vârf ale marilor companii precum Samsung și Apple.

Smartphone-ul Allview X1 Soul are un design unibody și vine cu un display japonez JDI de 5 inch, cu o rezoluție de 1920 * 1080 pixeli și două camere, una principală de 13 MP și una secundară de 5 MP. Gadget-ul este tactat de un procesor quad-core la o frecvență de 1,5 GHz, 2 GB de memorie RAM și spațiu de stocare de 32 GB.

 


X1 Soul beneficiază și un amplificatoraudio Yamaha integrat și de un sistem DTS.

Partea interesantă o reprezintă integrarea funcțiilor Air Gesture, precum Smart answer (poti raspunde sau poti refuza un apel miscand mana in sus sau in jos deasupra ecranului, pentru momentele in care nu poti atinge telefonul cu mainile), Pauza inteligenta (un video se opreste atunci cand dispozitivul detecteaza ca privirea ta nu mai este indreptata catre ecran), Vizualizare imagini (poti trece de la o imagine la alta miscand mana deasupra ecranului in dreapta sau in stanga, fara a-l atinge), dar și o serie de funcții de securitate.

Comentarii Facebook