Partenerul de emisiune al lui Bendeac a fost bătut de poliție...din greșeală


Actorul şi balerinul Ovidiu Danci, partenerul lui Mihai bendeac de la iComedy, susţine că a fost bătut, joi dimineaţă, de poliţişti în Capitală.

Incidentul s-a petrecut în Centrul Vechi. Acesta a fost confundat de polițiști și dus la o secție de Poliție, unde a fost agresat de mai mulți polițșiști. Drept dovadă, dansatorul a postat o fotografie pe Facebook.

"Ştiu că pare INCREDIBIL.....în această dimineaţă am fost confundat(asta fiind singura explicaţie prin ce am trecut), luat din Centru vechi pe sus de POLIŢIA ROMÂNA, bătut fizic, agresat verbal, sechestrat timp de o ora în baia secţiei, luat telefonul în timp ce filmam toată scena şi înapoiat după lungi rugăminţi....Motivul că am lovit o maşină de poliţie.....în ideea în care eu am venit cu maşina unor prieteni şi eu nu conduc. Când vedeam la ştiri asemenea cazuri îmi era greu să cred că aşa ceva se poate întâmpla într-o ţară democratică. Se întâmpă în România şi asta este POLIŢIA ROMÂNA!!!!", a scris Ovidiu Danci.

Ovidiu Danci a declarat pentru Click! că polițiștii, 4 sau 5 la număr, nu s-au legitimat şi nici nu i-au spus de ce îl duc la secţie.

Dansatorul susţine că, pe lângă vânătăile din jurul ochilor, nu mai aude nici bine cu o ureche.

Comentarii Facebook