Telefoanele Nokia vor dispărea! Vezi ce se întâmplă cu brandul după ce a fost cumpărat de Microsoft



Lunga istorie a telefoanelor mobile produse de compania finlandeză Nokia pare să se sfârșească odată cu achiziționarea acestei divizii de către americanii de la Microsoft.

Tranzacția a fost finalizată zilele trecute, iar microsoft a achiziționat divizia de dispozitive și servicii de la Nokia, astfel că aceștia vor putea produce telefoane sub brandul finlandez timp de 10 ani. Compania înființată de Bill gates are însă un alt plan.

Într-o sesiune online de ,,întreabă-mă orice” desfăşurată zilele trecute, în care fostul CEO Nokia Stephen Elop a fost ţinta, printre întrebările adresate au fost şi unele care vizau folosirea respectivei titulaturi. Având în vedere că Elop este acum directorul diviziei de mobile din cadrul Microsoft, el este cel mai în măsură să ştie adevărul. Răspunsul a fost simplu. În curând va fi creat un nou brand sub care vor fi construite toate smartphone-urile rezultate din această achiziţie, potrivit playtech.ro.

CEO-ul a precizat că ”se lucrează acum la alegerea unui alt brand pentru smartphone-urile viitoare” și că Nokia ”nu va fi folosit pentru mult timp mergând înainte”.

Comentarii Facebook