Taximetristii independenti nu vor alimenta joi cu carburant in semn de protest fata de scumpirea combustibilului!

Taximetristii independenti au luat si ei decizia sa protesteze si sa nu alimenteze deloc in cursul zilei de joi. Ei vor sa boicoteze astfel activitatea benzinariilor la nivel national.

 

Acestia au remis presei un comunicat in care sustin ca acesta este "singura formă de protest pentru stoparea creşterii excesive a preţului la  carburant" si "este un boicot al benzinăriilor la nivel naţional. Asociaţia pentru Drepturile Taximetriştilor Independenşi (ADTI) a cerut în nenumărate rânduri Guvernului şi Parlamentului României implicarea în oprirea creşterii preţurilor la carburanţi". 

 

 Taximetristii independenti au protestat inca din prima zi a anului 2011 cand au început să plătească cu mărunţiş carburantul, blocând în acest fel staţiile Peco.

 

Ei ameninta ca daca nici de acesta data Guvernul, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului şi Consiliul Concurenţei nu iau atitudine împotriva creşterii excesive a preţului la carburant , din martie vor opri activitatea la nivel naţional, după modelul transportatorilor greci.


Comentarii Facebook