Pasari moarte, picate din cer, intr-un cartier din Constanta

Locatarii unui bloc dintr-un cartier constantean au gasit in fata imobilului mai multe pasari moarte. Oamenii spun ca acestea au picat din cer si au alertat autoritatile veterinare.

 

Locatarii spun ca pasarile au murit in doar cateva minute si ca au cazut din cer, informeaza realitatea.net. Oamenii au alertat Directia Sanitar Veterinara. "Duminica se va efectua examenul toxicologic in vederea stabilirii unei eventuale ingerari a unei substante toxice ce ar fi putut determina moartea mai multor pasari in acelasi timp si acelaşi loc. Mergem pe aceasta pista pentru ca nu s-au constatat leziuni necropsice ca sa suspicioneze si alte boli", a declarat pentru Realitatea TV Romeo Lazar, directorul DSV Constanta.

 

In ultima perioada, moartea suspecta a mii de pasari si pesti a panicat populatia din mai multe colturi ale lumii. Peste o mie de pasari au cazut moarte din cer in Italia, in ultimele cinci zile, in apropiere de Ravenna. Si in Suedia au fost gasite pasari moarte, iar in Arkansas peste 5.000 de pasari moarte au fost adunate de pe acoperisurile caselor si de pe strazi. De asemenea, milioane de pesti morti au fost gasiti pe coastele Noii Zeelande, Braziliei si in golful Chesapeake, cel mai mare din Statele Unite.

 

Foto: realitatea.net

Comentarii Facebook