Tatulici, sef peste statiile locale Realitatea TV, inclusiv cea de la Cluj

Realizatorul TV, Mihai Tatulici, va fi numit la conducerea statiilor locale Realitatea TV, in locul fostului director al Media Mall, Constantin Druica. Oferta i-a fost facuta lui Tatulici vinerea trecuta la Bucuresti, in cadrul unei intalniri a conducerii trustului Realitatea-Catavencu.

Mihai Tatulici este numit in locul lui Constantin Druica, managerul firmei Media Mall, cel care in decembrie 1997 a pornit proiectul statiilor Realitatea TV si a deschis prima statie locala la Cluj-Napoca, informeaza reportervirtual.ro

E adevarat ca am primit aceasta oferta, dar inca nu am spus da. Am cerut patronatului un ragaz, pentru ca trebuie sa verific actele firmei, poveste care este posibil sa se intinda pe doua saptamani sau o luna”, a declarat Mihai Tatulici, pentru sursa citata.

Realizatorul TV a mai spus ca ii cunoaste bine pe toti cei care lucreaza la statiile locale, alaturi de care a fost la fiecare inaugurare. "Sincer, verific actele societatii pentru ca vreau sa fac o treaba buna si sa-i ajut pe acei oameni minunati, nu sa ma aleg eu cu o functie (pentru ca nu vanez asta, ci sa-mi fac meseria) si nici cu un motiv de a fi contestat”, a mai declarat Tatulici.

Realitatea TV a deschis in ultimii doi ani opt statii locale, prima la Cluj, apoi la Brasov, Sibiu, Timisoara, Targu Mures si Bistrita, dar si in Moldova, la Focsani si Bacau. 

Comentarii Facebook