Chitaristul trupei Holograf a ajuns la spital, dupa ce a fost lovit in cap cu sabia, in direct la Danut SRL-VIDEO si FOTO

Chitaristul trupei Holograf, Romeo Dediu, a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in direct in cap cu o sabie la Danut SRL. Medici l-au cusut si i-au dat drumul acasa considerand ca rana este superficiala.

 

Chitaristul formatiei Holograf Romeo Dediu a acceptat ieri sa participe la o cascadorie, in direct la TVR la emisiunea Danut SRL.

 

Membrii trupei Holograf s-au asezat pe jos cu cate un ananas pe cap, iar "un specialist" in arte martiale a trecut pe la fiecare sa taie ananasul.

 

La Dediu a taiat si o portiune din cap. "M-a durut putin", a spus Romeo Dediu, dupa ce a trecut si pe la el. "Te-am atins, te rog frumos sa iesi ca te-am atins, iesi in partea asta", a spus cascadorul, dupa ce a constatat ca intr-adevar chitaristului trupei Holograf ii curge sange.

 

Chitaristul a fost dus de colegi la  Spitalul de Urgenta Floreasca, unde medicii i-au facut o radiografie, i-au cusut rana si i-au dat drumul acasa, intrucat se pare ca rana este superficiala.

Comentarii Facebook