Tânăr mort după ce a fost agresat la mare. A încercat să își apere iubita

 

Un tânăr de 32 de ani a murit după ce a fost victima unei agresiuni, în Constanța, într-un mijloc de transport în comun.


Valentin Băicoianu (32 ani), un tânăr din Slobozia, a murit pentru după ce a luat apărarea celor două fete cu care fusese plecat la mare, pentru Festivalul Neversea. Ei au avut o altercaţie cu agresorul într-un autobuz. Valentin a fost lovit cu pumnul şi în cădere s-a lovit cu capul de bordura trotuarului. După câteva zile de comă, el a murit, potrivit gandul.info.

Tânărul venise la mare alături de iubita sa și o altă prietenă, însă în dimineața de luni, 10 iulie, la ora 09.00, după finalizarea festivalului Neversea, într-unul dintre mijloacele de transport în comun din Constanţa, acesta a avut o altercaţie cu un bărbat care le-a şicanat pe cele două fete. 


Valentin a încercat să aplaneze conflictul, însă bărbatul pe care a încercat să-l calmeze l-a lovit cu pumnul în faţă. Tânărul a căzut din autobuz, lovindu-se cu capul de bordura trotuarului.

Bărbatul a fost dus în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind apoi transferat la un spital din Bucureşti, unde a murit după câteva zile de comă.

Poliţiştii constănțeni au deschis o anchetă pentru a depista persoana care l-a agresat pe tânărul din Slobozia.

A fost un conflict spontan, fapta s-a petrecut în zona staţiei de autobuz RATC Grăniceri din Constanţa. Agresorul şi victima nu se cunoşteau. Agresorul este căutat acum de anchetatori, nefiind încă identificat“, a precizat Poliţia Constanţa.

Comentarii Facebook