T.A.T.A. cere excluderea lui David Bryan de la Eurovision, acuzat ca s-a masturbat si filmat in timp ce facea sex cu iubita


Alianta T.A.T.A. cere excluderea lui David Bryan de la Eurovision pentru ca s-a masturbat in fata calculatorului dupa ce a agatat o tanara pe internet.

David Bryan este solistul trupei Hotel FM, care va reprezenta Romania la Eurovision.

Alianta T.A.T.A. a solicitat TVR sa ceara trupei Hotel FM sa il inlocuiasca pe solistul David Bryan pentru ca a incalcat regulamentul Eurovision 2011. Conform acestuia, trupa castigatoare are obligatia de a avea o conduita civilizata pe tot parcursul desfasurarii concursului Eurovision 2011.

Solistul David Bryan s-a fost filmat in timp ce facea sex cu iubita lui si a difuzat imaginile pe internet prin messenger.

"Alianta T.A.T.A. solicita doamnei Marina Almasan, responsabila din partea TVR cu organizarea si promovarea Eurovision 2011 in Romania, parinte responsabil si cetatean roman onest, sa ia de urgenta masurile care se impun pentru ca prejudiciul de imagine adus Romaniei in cadrul Eurovision de catre solistul David Bryan sa fie cat mai mic, iar Hotel FM si Romania sa nu fie asociate cu practici pornografice, indecenta si promiscuitate.

Este regretabil ca tocmai taticul David Bryan, care se lamenta in mass-media ca este impiedicat de familia materna a fiicei
sale din Anglia sa se implice in cresterea si educarea ei, tocmai cel care poza in parinte indurerat, iubitor si responsabil se descalifica singur prin etalarea voyeurista a unei conduite reprobabile, care justifica refuzul mamei fiicei sale de a-i incredinta minora
", sustin reprezentantii Asociatiei.

 

Citeste si...

David Bryan, reprezentantul Romaniei la Eurovision, face sex cu iubita in fata camerei web - VIDEO - Imagini interzise minorilor!

Comentarii Facebook