Suspectul care a spart Banca Transilvania din Timisoara este banuit ca a dat lovitura de la sucursala ING din Cluj - VIDEO si FOTO

 

Suspectul retinut in cazul spergerii de la sucursala Bancii Transilvania din Timisoara, din luna octombrie, este cercetat si pentru alte spargeri, intre care si cea de la ING Manastur.

Tanarul, in varsta de 25 de ani, este din Sibiu si a fost retinut de politistii din Timisoara in apartamentul lui. Anchetatorii au gasit si 2.000 din cei 16.000 de euro furati din sucursala BT din zona Modern, din Timisoara, in noaptea de 28 spre 29 octombrie.

In locuinta au fost gasite si unelte: un cleste gura de lup, un aparat pentru taiat metal, doua cagule si manusi.

Suspectul a fost dat in urmarire generala de politistii din Sibiu pentru mai multe infractiuni si a fost transferat in localitatea de domiciliu.

Politistii au anuntat ca tanarul este suspectat ca a comis mai multe spargeri in Cluj si Bucuresti. "In Sibiu, tanarul nu a dat spargeri la banci. La inceputul lunii octombrie, insa, a dat doua spargeri de banci in Cluj, fiind cautat si de colegii de acolo. La sfarsitul lunii octombrie a dat o spargere la o banca din Timisoara, iar vineri seara a fost gasit de catre colegii din Timisoara si adus la Sibiu unde s-a pus in aplicare mandatul de arestare emis în lipsa", a declarat Luciana Baltes, purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu, citat de Mediafax.

 

Spargerea de la sucursala Banca Transilvania din Timisoara a semanat foarte bine cu spargerea de la sediul ING din cartierul Manastur, din Cluj Napoca, la inceputul lunii octombrie. Atunci, hotul a patruns pe geamul de la baie si s-a ascuns de agentii de paza care au reactionat la declansarea alarmei.

 

Politistii leaga acum cele doua spargeri si il cerceteaza pentru ambele fapte pe suspectul retinut la Timisoara.

 

Sursa video si foto: Agenda.ro

Comentarii Facebook