Stand-up comedy ULTRA obscen la Balul Bobocilor: "Mama ta n-a facut sex oral cand trebuia" VIDEO

 

Elevii de la o scoala din Suceava au asistat la un stand-up comedy extrem de obscen sustinut de comedianul Bordea din Botosani.

"Schiopet, mai bine-ti spuneai numele si atat si, ca sa ti-o dau inapoi, pacat ca mama ta n-a facut un sex oral când trebuia", a spus Bordea.

"Cand vad parinti care se leaga de copiii lor ca beau la 16, 17, 18 ani, mor. Ce dracu' vrei sa faca? Da-o dracului, traieste-ti viata(...) Va dau un sfat, pentru cand o sa mai cresteti, nu amestecati alcoolul cu iarba si va spun de ce. Stateam cu ea fata in fata, faceam dragoste si ea mi-a bagat un deget in fund. Nu-i ok", a mai spus Bordea, in timp ce audienta radea in hohote.

Conducerea scolii a declansat o ancheta in acest caz. "Erau in sala copii minori, parinti, mame, nu se poate asa ceva! Am vrut sa opresc spectacolul chiar de cand a intrat el in scena, dar mi s-a spus ca nu se poate. Am fost complet socat de ceea ce am vazut acolo si vreau sa aflu cum a ajuns un asemenea specimen la noi la spectacol", a spus directorul liceului.


Comentarii Facebook