Miercuri 28 Iulie

SOURSOP: Fructul MAGIC. E mai puternic de 10.000 de ori decat chimioterapia

 

Soursop, fructul cunoscut si sub denumirile de graviola, cherimoya, guanabana sau Paw Paw-ul brazilian, este de 10.000 de ori mai puternic decat Adriamicina, un produs chimic folosit in cadrul tratamentului de chimioterapie.

 

Acest copac produce fructe care contin o pulpa de culoare alba, foarte bogata in fibre care au un gust dulce, adesea folosite in prepararea deserturilor.

 

Nativii Africii si ai Americii de Sud se folosesc de parti ale acestei plante pentru a trata artrita, depresia, reumatismul, infectiile cu virusuri si paraziti. Un tratament miraculos pentru cancer, Soursop are proprietatea de a trata eficient anumite tipuri de cancer rezistente la chimioterapie. Annonaceous acetogenins sunt fitochimicalele responsabile pentru proprietatile uimitoare de vindecare pe care acest fruct le demonstreaza. Un studiu medical din anul 1996 a constatat ca, annonacin, un compus al acestui fruct, este de 10.000 de ori mai puternic decat Adriamicina, un produs chimic folosit in cadrul tratamentului de chimioterapie.

 

Numeroasele cercetari stiintifice au aratat ca extractele acestui miraculos fruct au proprietatea de a: Ataca diferitele tipuri de cancer in conditii de siguranta intr-un mod eficient. Tratamentul fiind in intregime natural, nu provoaca reactii adverse, precum greata, pierderea parului sau pierderi in greutate. Protejeaza sistemul imunitar si previne aparitia infectiilor grave. Iti intareste organismul pe tot parcursul tratamentului. Iti ofera un plus de energie fizica si iti imbunatateste perspectiva de viata.

 

Marii producatori de medicamente din America au testat fructul Soursop, iar rezultatele sunt excelente: Tinteste si ucide celulele canceroase ale unui numar de 12 tipuri diferite de cancer, inclusiv cel de colon, de prostata, de plamani si de pancreas. Componentele acestui copac s-au dovedit a fi de pana la 10.000 mai puternice in incetinirea dezvoltarii celulelor canceroase decat Adriamycin, un medicament folosit adesea in tratamentul chimioterapiei. Mai mult, spre deosebire de chimioterapie, compusii extrasi din acest copac vaneaza intr-un mod selectiv si ucide doar celulele canceroase, ignorand celulele sanatoase.

 

Proprietatile uimitoare pe care le ofera copacul Graviola sunt uimitoare si au fost cercetate in profunzime.

Comentarii Facebook