Miercuri 24 Aprilie

Sorin Ovidiu Vantu si Ion Ilie Cezar, arestati preventiv pentru 29 de zile

Tribunalul Bucuresti a admis recursul procurorilor fata de decizia de cercetare in stare de libertate, astfel incat cei doi vor fi incarcerati la Directia Cercetari penale.

 

Procurorul a aratat ca din probele administrate rezulta ca Sorin Ovidiu Vantu si Ion Cezar Ilie l-au constrans pe Sebastian Ghita sa adopte o conduita pe care acesta nu ar fi acceptat-o in lipsa amenintarilor ce i-au fost adresate, informeaza Mediafax.

 

Decizia Tribunalului Bucuresti, de admitere a recursului procurorilor, este definitiva.

 

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu este acuzat ca l-a santajat pe managerul Realitatea Tv, Sebastian Ghita. Potrivit procurorilor, Sorin Ovidiu Vantu i-a pretins lui Sebastian Ghita suma de 150.000 de euro sub amenintarea reziliarii unui contract de management. Vantu l-ar fi amenintat pe Sebastian Ghita direct sau prin intermediul lui Cezar Ion Ilie. "Inculpatul Vantu a recurs la amenintari cu moartea la adresa partii vatamate si a familiei, de natura a induce acesteia temerea ca se pot materializa, fapt ce l-a determinat sa-si ia masuri de protectie", sustin procurorii.

Comentarii Facebook