Soprana Angela Gheorghiu i-a dat o lovitură gravă Gabrielei Firea: AM REFUZAT cheia şi cetăţenia de onoare a oraşului Bucureşti



Un scandal monstru a izbucnit pe rețelele sociale în urma incidentului de luni seară, când primarul general al Capitalei Gabriela Firea a fost huiduită de fanii Simonei Halep, pe Arena Națională.

Firea a plecat nervoasă de pe scenă, apoi a răbufnit pe rețelele de socializare, aruncând vina pe ”aparatul sorosist de propagandă”, apoi și-a suspendat contul de Facebook.

Aseară, soprana Angela Gheorghiu a postat un mesaj dur la adresa primarului Capitalei, acuzând-o că se folosește de imaginea personalităților pentru a-și clădi imaginea politică.

Sunt profund deziluzionată, stimată doamnă primar al oraşului Bucureşti, pentru că aţi continuat să vă folosiţi de numele unor mari personalităţi, oferindu-le cheia şi cetăţenia de onoare a Bucureştiului. Având o cariera mondială din anul 1990 până astăzi, sunt şi eu un exemplu pentru elita şi intelectualii din România ce nu se lasă instrumentalizaţi de dumneavoastră; da, ţin să subliniez că AM REFUZAT cheia şi cetăţenia de onoare a oraşului Bucureşti în septembrie 2017 cu ocazia concertului meu, oferit de către primăria oraşului Bucureşti publicului din România. Am refuzat aceste onoruri şi pe data de 1 decembrie 2017, cu ocazia Zilei Naţionale a României. V-am trimis chiar atunci, pe 1 decembrie 2017, un e-mail cu o scuză, crezând sincer că va urma să îmi oferiţi aceste distincţii doar pentru ceea ce reprezint în lumea artei internaţionale şi nu pentru a vă putea folosi de numele meu pentru IMAGINEA POLITICĂ a domniei voastre. Am simţit atunci că munca şi notorietatea mea vor fi instrumentalizate de către dumneavoastră şi de aceea am refuzat”, a scris Angela Gheorghiu pe Facebook.




Comentarii Facebook