Soferi amendati pentru ca au platit benzina cu maruntis!


Protestele organizate de soferi la benzinariile din tara nu s-au lasat peste tot fara sanctiuni. La Craiova, mai multi tineri care au platit cu maruntis au fost amendati de politisti.

"Am primit o mica surpriza, o amenda, pentru tulburarea linistii publice. Am fost legitimat, in doua randuri, nu mi s-a spus decat ca este pentru o verificare si aceasta verificare s-a dovedit a fi o surpriza pentru toti care am fost acolo", a declarat unul dintre soferi, citati de realitatea.net.

"Am intrat ca orice cetatean al Municipiului Craiova in peco, am scos cheile din contact, am alimentat, apoi m-am intalnit cu doi prieteni si a venit un domn de la Jadarmerie care mi-a cerut sa ma legitimez. M-am legitimat si dupa aia l-am intrebat de zece ori, domnule sa nu primesc amenda. Stai linistit ca n-o sa primesti si dupa aia, pe data de 3, 4 a venit acasa o amenda", a mai spus soferul.

Amenzile sunt pentru protestul din 30 decembrie, cand 20 de persoane au mers platit in mai multe benzinarii cu monede. proteste similare au avut loc in toata tara, dar numai la Craiova s-au lasat cu amenzi.

Protestul de saptamana trecuta de la Cluj Napoca a fost supravegheat de politisti, dar niciun sofer nu a fost legitimat.

Vineri, 14 ianuarie, soferii clujeni anunta un nou boicot,dar pana acum nu au fost anuntate benzinariile vizate.

Comentarii Facebook