Smartphone-urile devin istorie și fac loc ”superphone-urilor”. Ce vor putea să facă



Unul dintre cei mai importanți producători de telefoane mobile din lume cinsideră că evoluția naturală a telefonului va duce la apariția ”superphone-urilor”.

Ajuns al 3-lea producator de telefoane mobile din lume, Huawei anunta ca acestea vor continua sa evolueze astfel incat sa avem primul superphone pana in 2020 - acesta va integra si mai mult lumea fizica cu cea digitala si tot ce poate fi conectat va fi conectat, potrivit yoda.ro.

"Inspirat de evolutia biologica, telefonul mobil asa cum il cunoastem acum va deveni superphone" a spus Shao Yang, presedintele Strategy Marketing at Huawei Consumer Business Group.

"Inteligenta superphone-ului va continua sa evolueze si sa se dezvolte in inteligenta digitala, capabila sa ne imputerniceasca cu interactiuni cu lumea. Prin evolutie si adaptare, superphone-ul va fi mai inteligent si chiar ne va transforma perceptiile, permitandu-le oamenilor sa mearga mai departe decat au facut-o vreodata", a mai spus acesta.

Compania este de părere că superphone-ul va profita de progresul în big data, cloud și inteligența digitală legându-se de Internet of Things (IoT).

Comentarii Facebook