Singura fotografie in care Marilyn Monroe apare alaturi de John F. Kennedy a fost facuta publica - VEZI FOTO


Singura fotografie in care Marilyn Monroe si John F. Kennedy apar impreuna a fost facuta publica. Imaginea a fost surprinsa dupa ce Marilyn Monroe i-a cantat lui JFK de ziua lui "Happy birthday, mister President" ani in Madison Square Garden.

Vedeta sta de vorba cu presedintele, iar in apropiere mai sunt Robert Kennedy, cantaretul Harry Belafonte si istoricul Arthur Schlesinger Jr.

Fotografia intareste suspiciunile ca intre cei doi ar fi fost o relatie de dragoste. Instantaneul a fost imortalizat la o petrecere din Manhattan., iar producatorul de filme Keya Morgan, proprietarul imaginii, povesteste ca fotografia a fost pastrata la secret in ultimii 50 de ani.

"Serviciile Secrete aveau instructiuni clare sa nu il fotografieze pe JFK alaturi de Marilyn, intrucat ar fi fost un scandal national", a declarat Morgan, citat de presa de peste ocean.

La petrecerea de dupa sarbatoarea din Madison Square Garden a fost prezent Cecil Stoughton, fotograful oficial al Casei Albe, care a predat toate fotografiile facute, dar a reusit sa pastreze una si i-a vandut-o lui Keya Morgan pentru suma de 50.000 de dolari.

Fotografia a fost folosita intr-un documentar despre Marilyn Monroe, iar acum este vanduta cu 23.000 de dolari.

Comentarii Facebook