Sindicalistii au cerut demisia lui Emil Boc si au aruncat cu bulgari de zapada dupa el - VIDEO

 

Premierul Emil Boc a fost intampinat cu bulgari de zapada si cu huiduieli la protestul organizat in capitala de sindicalistii de la Cartel Alfa. Unul dintre bulgari l-a nimerit in gura pe un ofiter SPP, iar altul pe un fotoreporter.

La intalnirea cu Emil Boc, din Piata Victoriei, sindicalistii au strigat "Jos Guvernul, Demisia!" sau "V-am votat degeaba".

Nemultumiti de raspunsurile date de premier, sindicalistii au inceput sa arunce cu bulgari de zapada dupa el, dar din fericire nu l-au nimerit pe Emil Boc, care in ciuda incidentului s-a prefacut ca nu observa reactia protestatarilor.

Sindicalistii Cartel Alfa au pichetat vineri sediul Guvernului si i-au cerut premierului sa modifice legea salarizarii unice pentru a majora salariul minim de la 600 de lei la 705 lei. Ei vor sa fie schimbata si legea pensiilor, pentru ca pensionarea la 65 de ani este imposibil de pus in practica.

Una dintre femeile care a participat la protest i-a pus in fata premierului un fluturas de salariu cu 600 de lei si i-a spus ca asa nu poate trai.

Protestele organizate de sindicatul Cartel Alfa vor continua in toata tara, iar la Cluj-Napoca va fi organizata o pichetare saptamana viitoare.

 

Video: Realitatea.net

Comentarii Facebook