Si-a trimis fiul la scoala cu un microfon ascuns si ce a descoperit l-a SOCAT VIDEO

 

Un tata uimit de faptul ca profesorii sustineau ca fiul sau autist are izbucniri violente la scoala a decis sa il trimita cu un microfon ascuns pentru a vedea ce se intampla cu adevarat.

Ce a descoperit l-a socat, pentru ca micutul de 10 ani era agresat verbal si emotional.

Dupa ce scoala la care fiul sau Akian, de 10 ani, a inceput sa se planga ca micutul are izbucniri violente si ca isi loveste profesoara si pe asistenta profesoarei, tatal sau a decis sa afle ce se intampla, scrie Huffington Post.

Copilul s-a intors de la scoala cu o inregistrare socanta pentru tata, care a auzit cum profesoara si asistenta profesoarei discutau despre abuzul de alcool si despre vietile lor sexuale in fata elevilor - toti cu probleme de comunicare care ii impiedicau sa povesteasca parintilor ce se intampla la scoala.

Stuart Chaifetz a pus intreaga inregistrare pe Youtube, alaturi de comentariile sale.

Barbatul a aflat din inregistrare si cum copilul sau era abuzat verbal si bruscat de cele doua femei. In urma acestei inregistrarii scoala a decis sa o concedieze doar pe asistenta profesoarei, profesoara continuand sa predea la o alta clasa.

Chaifetz sustine ca e uluit de cat de multe mesaje de la parinti aflati in situatii identice cu a sa, care au copii cu probleme pe care ii suspecteaza ca sunt agresati verbal la scoala.


Comentarii Facebook