Sfaturi de la modele pentru o forma fizica de invidiat!


Unele dintre cele mai cunoscute modele au oferit cateva sfaturi pentru o forma fizica de invidiat.

Consumul de apa pentru Cindy Crawford este un mod eficient si simplu prin care ea isi mentine greutatea. Pe langa faptul ca accelereaza metabolismul, apa ajuta la eliminarea toxinelor si iti da o senzatie de satietate.

Consumul de alimente des foarte eficient. Marissa Miller, modelul ce a aparut pe coperta celor mai importante reviste de moda din lume, recunoaste ca unele modele traiesc din tigari si cam atat. Insa ea sustine ca secretul sau pentru a se mentine in forma este mancarea organica. Ea isi incepe ziua cu o portie generoasa de fulgi de ovaz, iar pe parcursul zilei incearca sa evite carbohidratii "albi" procesati, scrie onemagazine.ro

De asemenea, dietele pe care le tinem sunt extrem de importante astfel ca, unele dintre cele mai eficiente sunt dieta detoxifianta si dieta grapefruit care ajuta la detoxifiere.

O alta dieta importanta este bazata pe alimentatia raw, ce presupune consumarea alimentelor doar in starea lor naturala, nu gatita. Printre cele mai populare diete se mai numara si Zone, a carei dieta este fac si Cindy Crawford, dar si dieta Slimfast cu ceai verde si dieta Acai Berry.

Comentarii Facebook