5 exercitii fizice care-ti remodeleaza corpul in doar 5 minute!

 

Celebrul antrenor de fitness Jorge Cruise si Dr. Oz ne propun un set de exercitii fizice de doar 5 minute pe zi, pentru a ne remodela corpul, potrivit eva.ro

Exercitiul 1: Din pozitia pe care o adopti pentru flotari, indoaie piciorul stang si impinge-l spre cotul stang, fara sa atingi podeaua, dupa care revino in pozitia initiala. Repeta miscarea de cateva ori, apoi schimba piciorul.

Exercitiul 2: Din pozitia culcat pe spate, genunchii indoiti, mainile pe langa corp si lipite de podea, se ridica bazinul. Revino in pozitia initiala si repeta exercitiul timp de un minut.

Exercitiul 3: Din pozitia sezut, sprijin in maini si picioarele usor indoite, se ridica bazinul si se repeta miscarea timp de un minut. in timpul balansului, coatele trebuie sa fie usor indoite.

Exercitiul 4: Din pozitia culcat pe burta ridica trunchiul si sprijina-te pe genunchi si maini. Palmele trebuie asezate astfel incat degetele sa se atinga frontal, iar picioarele ridicate sa fie incrucisate. Miscarea este asemanatoare cu cea de la flotari, astfel ca se coboara si se ridica trunchiul.

Exercitiul 5: Stai dreapta, ridica mainile la 90 de grade si executa genuflexiuni cu un picior ridicat. Schimba piciorul si repeta miscarea.

Comentarii Facebook