Sfarsitul Facebook este anuntat de Forbes si The Telegraph


Isteria Facebook s-ar putea apropia de sfarsit, cel putin asa anunta jurnalistii de la The Telegraph, care sustin ca farte multi useri renunta la conturi.

Jurnalistul Will Heaven, de la The Telegraph scrie ca "oamenii folosesc din ce in ce mai putin Facebook, iar altii il parasesc cu totul, ceea ce se numeste sinucidere Facebook". In Marea Britanie 100.000 de utiliatori si-au sters conturile in luna mai, iar in SUA 6 milioane de oameni au renuntat la Facebook.

"Zilele acestea, indiferenta e la moda. E o epidemie sociala inversa", scrie comentatorul The Telegraph.

Tim Worstall comenteaza si el stirea pe blogul Forbes: "din boomul www a iesit un Google, e adevarat, un Amazon, un e-bay. Dar sa evaluezi companiile ca si cum toate ar fi Google si nu ar putea fi aduce a definitia bulei".

Acesta se mai intreaba ce va urma dupa Facebook. "Am avut multe companii care au fost noul Google, enumera jurnalistul de la Forbes: Bebo, Friends Reunited, MySpace, toti omorati de Facebook (sau de cei care au venit dupa ei, Facebook fiind ultimul). Cine pariaza ca nu va mai veni nimeni dupa Facebook, sa repete figura?", se intreaba Tim Worstall.

 

Vezi si...

Facebook se inchide in 15 martie 2011? Motivul: Mark Zuckerberg este foarte stresat! Facebook dezminte informatia!

Comentarii Facebook