Serban Huidu, in coma dupa un accident la schi in Austria! Starea lui este stabila!

 

Prezentatorul Cronicii Carcotasilor a suferit aseara un grav accident in timp ce se afla la schi intr-o statiune din Austria.

 

Serban Huidu se afla in vacanţa cu familia sa in statiunea austriaca Innsbruck. La una din coborari, in jurul orei 19.00, in timp ce voia sa evite niste copii, a pierdut controlul schiurilor si s-a izbit violent de un copac. In urma impactului, a ramas inconstient fiind transportat de catre salvamontisti la spital.

 

Din primele informatii ale medicilor ajunşi la fata locului, starea prezentatorului TV este critica.

 

Huidu este internat acum la un spital din Austria, cu hemoragie craniana. Desi medicii s-au declarat initial rezervati in privinta sanselor de supravietuire, Matei Vintila, socrul sau a declarat, conform ziarului Libertatea ca "Serban isi misca mainile si picioarele. Si-a recunoscut sotia in salon si a strans-o de mana".

 

Magda Istrate, reprezentantul PR al Prima TV, spune ca starea de coma a fost indusa de catre medici pentru a usura investigatiile de specialitate.

 

Serban Sebastian Huidu are 34 de ani şi este cunoscut ca prezentator al show-ului TV "Cronica Carcotasilor" alaturi de Mihai Gainusa. Cei doi fac si o emisiune matinala la radio Kiss FM.

 

Huidu este casatorit si are doi copii, unul de patru ani şi celalalt de doi ani.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (9.00):

Starea lui Serban Huidu este stabila, iar pe parcursul noptii nu s-au inregistrat complicatii, potrivit reprezentantilor Prima TV. Mai multi colegi si prieteni ai familiei s-au deplasat la Innsbruck pentru a fi alaturi de el si asteapta diagnosticul medicilor. In momentul de fata Huidu este tot in coma indusa de catre medici pentru a putea fi supus mai multor investigatii. In cursul zilei de astazi, medicii vor face publice mai multe informatii despre starea lui.

Comentarii Facebook