Sambata 3 Decembrie

Senatorul PSD, Niculae Bădălău, dansează pe maneaua: ”Să vină Diaspora, că noi ne p..ăm pe ea” - VIDEO

 

Senatorul PSD Niculae Bădălău apare într-un clip în timp ce dansează pe o manea în care solistul cântă ”Să vină Diaspora, că noi ne p...m pe ea”.

 

Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: ”Să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali. I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc”, scrie deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel, cel care a postat imaginile.

 

Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul. Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică”, adaugă Adrian Claudiu Prisnel.

 

În filmarea completă se mai aud versuri precum ”Nu avem frică de rău, la putere-i Bădălău” și ”N-aveam frică de orice, la putere-i PSD”.

 

Petrecerea ar fi avut loc joi seară, în Bolintin Vale, județul Giurgiu, acasă la Niculae Bădălău.

 

Eu am fost la petrecerea aia, dar nu am dat o astfel de dedicație (n.red. Florin Salam ar fi spus că Bădălău a cerut melodia). Eu nu dau dedicații la lăutari. Dezaprob în totalitate un astfel de limbaj. Vă rog să mă credeți că nici nu știu când s-a cântat prostia aia. Nu-mi aparține și mă distanțez în totalitate de astfel de lucruri. Cum Dumnezeu să fi spus eu așa ceva? Este greu cu lăutarii și cu ce le mai vine lor prin cap. Ei cântă ce vor ei, dar nu de la mine vin astfel de cuvinte, sub nicio formă”, a declarat Niculae Bădălău, conform stiripesurse.ro.

 

Să vă dea Dumnezeu sănătate. Pentru naşul Nicu Bădălău şi pentru tot PSD-ul. Naşule, să ştii că strofa nu e porno e un pic aşa....că şi ăştia a zis <<M...PSD>>> Lai, lai lai, să vină Diaspora...hai, lai,lai,lai că noi ne pi...m pe ea”, a spus lăutarul la microfon.

 

Imaginile sunt reale. E o petrecere privată la care a cântat şi o formaţie de manelişti. Nu am nicio legătură cu cântecul acela. Sunt în total dezacord şi dezaprob în totalitate o asemenea formulare la adresa unor cetăţeni. Dar mi-am dat seama că nu pot controla eu repertoriul sau limbajul unor formaţiei. Câteodată au un limbaj mai colorat”, a mai declarat Niculae Bădălău.

 

Întrebat dacă era în sală când s-a făcut dedicaţia, Bădălău a spus: ”Am fost la petrecerea respectivă, nu ştiu dacă la momentul respectiv eram acolo. Dezaprob total asta. (...) Am văzut formularea. Unul dintre cei de acolo e finul meu, la cununia de argint. Şi aceasta este cauza pentru care îmi spunea, maestrul Caval. (...) Nici stilul nu îl parob şi nu îmi face mare plăcere. Dar nu e petrecere la români dacă nu ai bere şi manele”, citat de Mediafax.Comentarii Facebook