Sefii Jandarmeriei Romane au fost demisi, dupa scandalul angajarilor ilegale

Seful Jandarmeriei Romane, Olimpiodor Antonescu, si prim-adjunctul lui, Nicolaie Rugina, au fost demisi de ministrul de Interne Traian Igas, ca urmare a implicării lor in cazul angajarilor ilegale in Jandarmerie.

 

Potrivit secretarului de stat in Ministerul de Interne, Ioan Dascalu, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a inceput urmarirea penala in cazul lui Olimpiodor Antonescu si a lui Nicolaie Rugina.

 

Prin ordinul ministrului, au mai fost demisi din functii comisarii Ioan Valentin Opritescu, Constantin Toleriu si colonelul Marian Grigoroiu.

 

In functia de inspector general al Jandarmeriei a fost numit Costel Gavrila, de la Inspectoratul Judetean de Jandarmerie Dambovita, in timp ce ca adjunct al sau a fost numit Adrian Marian Faur, de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Covasna.

 

Procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie au inceput audierile in dosarul deschis la cererea ministrului de Interne Traian Igas in urma neregulilor descoperite de Corpul de Control in organizarea unor concursuri de angajare in Jandarmerie, potrivit Mediafax.

 

Foto: ziaruldebacau.ro

Comentarii Facebook