Secțiile de votare din străinătate suplimentate de Ministerul Afacerilor Externe

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat miercuri seara că vor fi suplimentate secțiile de votare din străinătate, de la 150 la 301.


"În urma centralizării propunerilor primite de la ambasadele şi oficiile consulare ale României, precum şi de la reprezentanţi ai comunităţilor româneşti din străinătate, Ministerul Afacerilor Externe a suplimentat cu 151, până la 301 numărul secţiilor de votare", se arată într-un comunicat al MAE.

Potrivit sursei citate, evaluarea a ţinut cont de posibilităţile tehnice - sediu, comunicaţii etc. - şi de personal, pentru organizarea secţiilor de votare în condiţiile legii, inclusiv obţinerea acordului ţărilor de reşedinţă, informează Mediafax.ro

Pentru a vedea lista cu secțiile din străinătate accesați link-ul: http://www.mae.ro/sites/default/files/file/alegeri_locale_2012/lista_suplimentara_sectii_votare_18.07.pdf.

Secţiile suplimentare se află în Italia, Spania, dar şi în SUA, Republica Moldova, Franţa, Marea Britanie, Austria, Cipru, Grecia, Israel, Polonia, Turcia, Germania, precum şi în alte state.

Comentarii Facebook