Se intampla in Romania! Un detinut a dat in judecata un post de televiziune pentru ca a intrerupt filmul cu publicitate

Detinutul Iordache Stroe, condamnat la 25 de ani de inchisoare pe care ii executa in Penitenciarul Rahova a actionat in instanta postul National TV, pentru ca in 25 august 2008 in timpul difuzarii filmului Stefan cel Mare a fost introdusa si publicitate. Ca aexista si astfel de oameni, nu este o supriza. O surpriza este, insa, faptul ca o astfel de actiune este admisa de instanta si Ministerul Justitiei consuma resurse pentru astfel de procese.

 

Sa amestecat filmul cu reclama în mintea mea, încît nam înţeles nimic din film pentru căci mau păcălit că dă film”, spune puşcăriaşul în plângere.

 

Iata si citatia pentru postul national TV publicata de paginademedia.ro

 

citatie

Plângerea puşcăriaşului suna asa (greselile ii apartin):

“În ziua de 25 - 08 - 2008, la postul de televiziune Naţional TV Bucureşti în jurul orei 20.15 a fost difuzat filmul Românesc Ştefan Cel Mare, iar în timpul filmului au difuzat reclamă, încît sa amestecat filmul cu reclama în mintea mea, încît nam înţeles nimic din film pentru căci mau păcălit că dă film, iar iei au dat reclamă în timpul filmului, iar dacă doreau să dea reclamă în timpul filmului trebuia să spună căci dă reclamă în timpul filmului, iar eu alegeam alt post de televiziune care spune căci dă film şi aşa este până la sfârşitul filmului de la început şi până la sfârşit, şi ca exemplu TVR 1 şi TVR 2”.

Detinutul a solicitat daune de 180.000.000 lei noi.

Comentarii Facebook