Scrisoarea dură a lui Ion Țiriac pentru Autoritățile române


Omul de afaceri Ion Țiriac a publicat o scrisoare deschisă adresată Autoritățiulor române și mass-mediei.

Fostul tenismen este nemulțumit de speculațiile apărute în ultima perioadă în mass-media, privind presupuse ilegalități comise de Grupul Țiriac.

Scrisoare deschisa
In atentia: Autoritatilor Statului Roman si a mass-media
Stimate doamne, stimati domni,
Subsemnatul, Ioan Tiriac, fidel legilor Romaniei, pe care le respect atat in calitate de cetatean al Romaniei, cat si ca investitor in economia locala, partizan transparentei, eticii si bunelor practici de afaceri, lansez pe aceasta cale o invitatie deschisa catre orice Autoritate a Statului Roman in vederea verificarii activitatilor intreprinse de catre companiile Grupului Tiriac.
Am decis sa fac acest demers public pentru a arata ca activitatea companiilor din Grupul Tiriac se face cu respectarea legilor Romaniei si pentru a pune capat speculatiilor si intoxicarilor aparute in media in ultimele luni.
Pentru aceasta, va asiguram de intreaga colaborare, transparenta si deschidere a companiilor din Grupul Tiriac in relatia cu Autoritatile Statului Roman prin punerea la dispozitie a tuturor informatiilor legal necesare acestui demers", se arată în scrisoarea semnată de Ion Țiriac, scrie sportnews.ro.

Comentarii Facebook