Scandal intre doi soferi si angajatii de la salubritate, in Bucuresti. Un sofer a spart gemul masinii de la REBu in plin trafic - VEZI VIDEO


Soferii si angajatii de la salubritate si-au adresat injurii, dupa care unul dintre soferi a luat o piatra si a spart geamul masinii de la REBU.

Angajatii de la salubritate s-au dat jos din masina si au inceput sa fuga dupa soferul agresor. Unul dintre muncitori a fost luat pe capota de un autoturism, de unde se pare ca s-a dat jos si primul barbat.

Politia l-a identificat pe agresor, numele lui este Ciomag Dorel, care acum este cercetat pentru distrugere.

Purtatorul de cuvant al REBU, George Nicolau, a spus ca muncitorii de la salubritate au incercat sa il prinda pe cel care a spart geamul masinii si sa il predea politiei.

"Este normal ca angajatul nostru sa se apere. A luat matura cu care isi face treaba, a fost o matura nu o ranga. Voiau sa retina numarul masinii pentru a suna la politie, dar soferul a plecat cu el pe capota. Daca comisia de disciplina a REBU va constata ca angajatul nostru este vinovat, voi lua masuri", a mai spus reprezentantul firmei REBU, George Nicolau.

Comentarii Facebook