Scandal din cauza Referendumului pentru familie. Ce i-a făcut o femeie soțului său, pentru că nu a mers la vot


Un scandal uriaș a avut loc într-o familie din Timiș, încheiat cu intervenția Poliției și a unui echipaj SMURD, iar totul a pornit de la Referendumul pentru familie.

Doi soți, părinții a patru copii, s-au luat la ceartă duminică seară, când au aflat că prezenţa e foarte scăzută, iar Referendumul nu va fi validat. După ce au băut câteva pahare, femeia şi-a amintit că bărbatul ei nu trecuse pe la secţia de votare şi a început să-i facă reproşuri că nu a ascultat de preot şi n-a mers să voteze, acuzându-l de ignoranţă, relatează Opinia Timișoarei.

Iritat la culme de reacțiile soției, bărbatul i-a dat câteva palme partenerei de viață, însă femeia a pus mâna pe un cuţit şi şi-a atacat bărbatul, lovindu-l de mai multe ori. Apoi a fost solicitată intervenția ambulanței cu un ape la 112.

Bărbatul rănit, în vârstă de 38 de ani, a fost dus la spital pentru îngrijiri, iar soţia lui, de 39 de ani, a fost reţinută de poliţişti.

Pentru că leziunile nu erau grave, bărbatul nu a rămas internat în spital şi s-a întors acasă. Soţia va fi cercetată pentru violenţă în familie.

Comentarii Facebook