Samsung pregătește un proiect secret cu care vrea să cucerească piața


Câteva detalii futuriste au ieșit la iveală într-un patent al companiei Samsung, ceea ce dă de bănuit că ar putea pregăti un nou produs cu care să cucerească piața gadget-urilor.

Dispozitivul prezentant în patent ar putea fi mult așteptatul SmartWatch Samsung, un concurent direct pentru Pebble și restul ceasurilor inteligente apărute deja pe piață.

Intre lunile martie si mai ale acestui an, Samsung a obtinut in Coreea de Sud trei patente. Toate ar putea ascunde detalii despre un dispozitiv care va deveni realitate in lunile care urmeaza. Acest SmartWatch Samsung este asteptat sa aiba un display flexibil, in timp ce in partea de jos, sub ecran, ar putea gazdui controalele fizice specifice platformei Android. Pe marginea din dreapta, daca ar fi sa avem incredere in imaginea de mai sus, ar trebui sa gasim un port microUSB perfect atat pentru actualizari de software cat si pentru incarcarea cu energie electrica. Nu lipseste din ecuatie un difuzor, un microfon si un buton de power, scrie Playtech.ro.

Deși nu sunt prezentate specificații ale configurației hardware, nu este exclusă apariția unui astfel de gadget în septembrie la IFA 2013.

Comentarii Facebook