Samsung a lansat Samsung Galaxy Note II: Mai mare, mai subţire, mai uşor VIDEO

 

Noul Galaxy Note II a fost lansat oficial de către Samgung. Este mai mare, mai subtire, mai usor, mai performant si vine la pachet cu un stylus modificat.

Noul Galaxy Note are un ecran de 5.5 inci, un procesor quad core Exynos tactat la 1,6 GHz si, nu in ultimul rand, sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. Rezolutia panoului a ramas aceeasi 1280 x 720, in conditiile in care panoul a mai primit 0,3 inci in diagonala. Tehnologia panoului este Super AMOLED iar aranjamentul pixelilor nu mai este Pentile. Acesta din urma este aranjamentul folosit in Galaxy S III iar la momentul lansarii acestuia incepusera sa circule pe internet cateva plangeri legate de acuratetea reproducerii culorilor. Cu alte cuvinte, noul Note 2 se vede mai bine decat Galaxy S III.

In ceea ce priveste aspectul general al produsului, similaritatile cu Galaxy S III sunt debordante. Atat materialele folosite cat si liniile de design sunt similare cu varful de gama al celor de la Samsung. Camera de 8 megapixeli foloseste din cate se pare acelasi senzor ca in S III.

Diferentele majore dintre cele doua aparate, pe langa dimensiune, se rezuma la software. Magic Wand, de exemplu, este meniul care va permite sa personalizati pe cat posibil interactiunea cu stylusul. Nu lipseste senzorul NFC, iar daca va incanta optiunile de culoare cei de la Samsung ofera Note 2-ul in doua variante: Muntain White(alb) si Titanium Gray(gri inchis). Pe partea de stocare, noul smartphone va fi disponibil cu 3 capacitati: 16, 32 si 64 GB. Cantitatea de memorie RAM este egala cu 2GB. Desi nu am vazut inca un teste de baterie, cei 3100 mAh ai bateriei preinstalate ar trebui sa faca fata fara probleme unei zile de utilizare intesiva.

Citeşte mai multe pe playtech.ro.


Comentarii Facebook