Românii din Spania o așteaptă cu proteste pe Viorica Dăncilă la Madrid FOTO


Un grup destul de mare de români din Spania a pregătit un protest la sosirea Vioricăi Dăncilă la Madrid.

Oamenii s-au strâns în fața Palatului Zarzuela, acolo unde regele Felipe al VI-lea o va primi pe șefa guvernului de la București.

Doamna Dancila, va asteptam cu bratele deschise!!!”, este mesajul postat de un român pe pagina de Facebook ”Diaspora Europeană”, cu puțin timp înaintea sosirii premierului Viorica Dăncilă la Madrid.

Fac un apel către comunitatea Română din Madrid și provinciile învecinate. Facem un sacrificiu să ne întâlnim cu toții să îl ajutam pe Regele Felipe să o întâmpine cum se cuvine pe doamna Prim Ministru. Să arătam că nu am uitat cum ne-au gazat și bătut pe 10 August. Să le arătam că democrația nu se face prin folosirea organelor statului în mod abuziv și în scopuri personale? Ce ziceți oameni faini?”, a scris cel care a Lansat îndemnul pentru români să protesteze.

Imaginile postate joi pe Facebook arată un grup de români cu pancarte în limba spaniolă și română, în apropierea Palatului Zarzuela, acolo unde regele Felipe al VI-lea o va primi pe șefa guvernului de la București.

Comentarii Facebook