Revolta reluata la Ministerul Finantelor! 200 de angajati au iesit pe holuri


O parte din angajatii de la Ministerul Finantelor au intrerupt lucrul si au iesit pe holurile institutiei. Vasile Marica a declarat ca oamenii sunt nemultumiti pentru ca nu au primit stimulentele pe august si septembrie.

"Au intrerupt munca pentru ca nu au din ce sa isi plateasca bancile pe lunile august si septembrie. Este foarte bine ca a trecut legea salarizarii, dar nu putem astepta pana in noiembrie cand vor primi sumele majorate", a mai declarat Vasile Marica, liderul Sed Lex.

Au zis ca nu pot sa fie de acord ca unii sa ia mai mult si altii mai putin si ca aceste criterii impuse de Ministerul Finantelor nu pot fi aplicate retroactiv.

 

La Cluj, angajatii de la Directia de Finante nu au intrerupt lucrul si se poarta negocieri pentru repartizarea sumei de 500.000 de lei, stimulentele pentru luna august.

 

Ilie Rostogol, liderul Sindicatului Salariatilor din cadrul Directiei de Finante Cluj, a declarat ca oamenii sunt nemultumiti pentru ca vor primit cateva sute de lei in plus la salariu si nu "echivalentul stimulentelor pe care le-au primit in luna iulie".

Comentarii Facebook