Reclama la sampon cu Hitler a starnit controverse in randul comunitatilor evreiesti VIDEO


Un spot publicitar pentru un sampon, in care apare Adolf Hitler i-a infuriat pe membrii comunitatilor evreiesti din Turcia si din strainatate.

"Este total inacceptabil ca Hitler, exemplul cel mai izbitor de cruzime si salbaticie (...), sa fie utilizat intr-o reclama, cu scopul de a iesi in evidenta sau de a suscita interesul", a declarat sambata comunitatea evreiasca din Turcia, criticand sever acest spot difuzat incepand de saptamana trecuta, scrie Mediafax.ro.

Clipul de 12 secunde, dublat in turca si cu subtitrare in germana, il infatiseaza pe Hitler sustinand un discurs entuziast si indemnand clientii barbati sa cumpere un produs care este "un sampon 100% masculin".

"Daca nu purtati rochia unei femei, nu ar trebui sa ii utilizati nici samponul", spune un Hitler dublat in turca, buzele din imagine fiind aproape sincronizate cu vocea care il dubleaza.


Evreii din Turcia au anuntat ca au contactat agentia de publicitate cerandu-i sa retraga spotul, lucru pe care, potrivit acestora, inca nu l-a facut, si ca asteapta sa fie prezentate scuze in mod public de catre creatorul reclamei.


Comentarii Facebook