Reacția unui fermier austriac care a gustat din brânză românească

 

Un fermier cu o afacere de familie prosperă în localitatea Tiefgraben din Alpi a primit vizita unor fermieri din România și a avut ocazia să guste pentru prima dată brânză românească.  

 

Johann Fischhofer s-a întâlnit cu fermierii români plecați în Austria pentru a învăța cum se face brânza maturată.

 

Culmea, fermierul austriac a fost cel care a trăit experiența vieții lui atunci când Sterczer Sandor, din Covasna, a scos din "traistă" trei sortimente de brânză maturată realizate după o tehnologie elvețiană "adaptată" cum numai noi românii ne pricepem să facem și l-a invitat să guste, scrie agrointel.ro. 

 

Este cea mai bună brânză pe care am gustat-o vreodată până acum, este mai bună și decât brânza pe care o fac eu aici. (...) Nu știam că românii fac o brânză așa de bună. Nu pot spune altceva decât că am gustat o brânză de calitate superioară, nu cred că mulți austrieci pot face o astfel de brânză”, a afirmat Johann Fischhofer.

Comentarii Facebook