Reacția lui Mircea Badea după ce Traian Băsescu a atacat ”jurnalismul de prostituție” de la Antena 3


Traian Băsescu a atacat, duminică, postul de televiziune Antena 3, spunând că acesta practică ”jurnalism de prostituție”.

"Se face jurnalism de prostituție la Antena 3, dar esența lucrurilor trebuie să fie în adevăr. Va trebui să faceți față acestui tip de campanie. Cât timp voi fi partenerul vorstru, veți fi atacați peste tot. Se va încerca diminuarea șanselor acestui partid să existe. În ambele campanii au fost cel mai atacat partid. Și de PNL și de PSD și de alții. Va trebui să vă asumați riscul de a continua niște procese de reformă care nu sunt pe gustul celor care erau uniți în cuget și simțiri în ideea de lovitură de stat în vara lui 2012, în ideea de justiție care trebui pusă sub control politic”, a declarat duminică Traian Băsescu, la congresul PMP, potrivit realitatea.net.

Reacția realizatorului TV Mircea Badea nu a întârziat să apară, acesta precizând că discursul fostului șef de stat este ”plin de contradicții logice”.

"Nu a existat ieşire publică a acestui personaj sinistru fără referiri la Antena 3. Discursul de astăzi este plin de contradicţii logice evidente. Pe de o parte este susţinător, în sensul să afirmă independenţa justiţiei, pe de cealaltă parte speră că doamna Udrea va avea condiţii corecte în justiţie. Păi de ce nu este sigur, de ce speră?" se întreabă Mircea Badea.

Badea a fpcut referire și la afirmația lui Băsescu din timpul campaniei electorale, când și-a exprimat susținerea față de Elena Udrea.

"El nu a făcut niciun fel de referire la situaţia sa sinistră. A afirmat de pe poziţia de Preşedinte al României că doamna Udrea este corectă. Dacă tot vorbeşte despre prostituţie, vreau să-i spun că protejata sa este prost situată", a afirmat Mircea Badea.

Comentarii Facebook