Reacția HALUCINANTĂ a primilor refugiați ajunși în România. Ce le-au spus polițiștilor


Doi imigranți au fost descoperiți, marți după-amiază, de către polițiștii de frontieră de la Beba Veche, localitatea situată la granița cu Serbia și Ungaria.

Polițiștii de frontieră din județul Timiș au avut parte de o surpriză de proporții în momentul în care s-au apucat să-i ia la întrebări. Când afganii și-au dat seama că au pătruns de fapt în România, au început să plângă, scrie opiniatimisoarei.ro.

Aceștia le-au explicat oamenilor legii că nu voiau să ajungă în România, precizând că s-au rătăcit și credeau că sunt în Ungaria. Aceștia le-au cerut polițiștilor să fie returnați în Serbia.

In 15 septembrie, la ora 16.45, politistii de frontiera din cadrul sectorului de Politie de Frontiera Sannicolau Mare au observat, in timp ce intentionau sa intre ilegal in Romania, doua persoane. S-a procedat la retinerea acestora, iar in cadrul primelor cercetari s-a stabilit ca sunt cetateni afgani. In cadrul primelor declaratii, cei doi au precizat ca s-au ratacit pe teritoriul Serbiei si ca nu voiau sa ajunga in Romania, fapt pentru care in acest moment sunt in procedura de readmisie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliției de Frontieră Timiș.

Comentarii Facebook