Duminica 28 Aprilie

Produse pe care refuză să le mănânce angajații din industria fast-food

 

Mâncarea fast food nu este tocmai sănătoasă, dar unele produse sunt cu adevărat un pericol. 

 

Cititorii site-ului Reddit care lucrează sau au lucrat în restaurante fast food și care știu exact cu este preparată mâncarea au fost îndemnați să spună în repetate rânduri care sunt produsele pe care refuză să le mânânce.

 

Mii de foști angajați din industria fast food au răspuns, iar mai jos puteți citi care sunt produsele pe care nu le recomandă, fie pentru că nu sunt sănătoase, fie pentru că nu reprezintă cele mai bune oferte din punct de vedere financiar:

 

1. Big Mac-urile de la McDonald’s

 

Burgerul Big Mac conține aceeași cantitate de carne ca un Dublu Cheesburger, dar o felie mai puțin de brânză. Cu toate astea, este mai scump.

 

2. Sandwich-urile cu pește la Burger King

 

Un fost angajat Burger King susține că peștele file pentru sandwich-uri este gătit în uleiul care s-a înnegrit prea tare și nu mai poate fi folosit pentru prăjirea cartofilor prăjiți și a puiului. Uleiul pentru peștele file poate fi folosit chiar și timp de mai bine o săptămână înainte de a fi schimbat, susține fostul angajat.

 

3. Filet-O-Fish de la McDonald’s

 

Problema cu Filet-O-Fish este că nu reprezintă o alegere foarte bună din punctul de vedere al raportului calitate-preț, susține un fost angajat McDonald’s. “Nu-și merită banii. Primești aceeași chiflă ca în cazul unui cheesburger, un pic de sos, o felie de carne de pește și nici măcar o felie întreagă de brânză Cheddar”, povestește fostul angajat McDonald’s.

 

Citiți restul articolului pe Fabuloase.ro

Comentarii Facebook