Printul William al Marii Britanii s-a logodit . Vezi cine este norocoasa viitoare mireasa

Casa Regala Britanica a anuntat azi ca printul William si Kate MIddleton, cu care are o relatie din 2003 s-au logodit in cursul unei vacante in Kenia.

 

Nunta va avea loc la Londra in prima parte a anului 2011, mentioneaza un comunicat de la Clarence House, resedinta de langa Palatul Buckingam a printului.

 

"Regina si alti membrii apropiati ai familiei au fost informati" mai spune comunicatul care precizeaza si ca printul a cerut si acceptul tatalui viitoarei sotii. 

 

In urma casatoriei familia va locui in nordul Tarii Galilor, unde William isi va continua misiunea in cadrul Fortelor Aeriene Regale.

 

William este al doilea succesor la tron, dupa Printul Charles. Prima sa aparitie alaturi de viitoarea sa sotie a avut loc cand era inca student, la o excursie de ski in Elvetia.

 

Kate Middleton a crescut in Bucklebury, Anglia, un orasel situat la 60 de kilometri de Londra. Familia sa detine o afacere de milioane de lire sterline in domeniul patrecerilor pentru copii.

 

Dupa de a studiat in facultate Istoria Artei, Middleton a lucrat la Londra ca agent de achizitii pentru o filma de imbracaminte britanica pana in anul 2007. Conform relatarilor presei, din August Kate lucreaza pentru afacerea familiei.

Comentarii Facebook