Principesa Irina acuzată că organiza lupte de cocoși în SUA. Ea vindea bere şi mâncare mexicană în timpul luptelor

 

Principesa Irina, acuzată că a organizat și găzduit lupte de cocoși în SUA, la ferma sa din Oregon, lucra la snack-bar și unde vindea bere şi taco în timpul luptelor ilegale.

 

Informațiile rezultă din mărturiile unor agenți sub acoperire. Agentul special John Sherman a dezvăluit că doi informatori, care purtau echipament de înregistrare audio şi video, s-au infiltrat în rândul participanţilor la luptele de cocoşi. 

 

Munca sub acoperire a informatorilor a dus la identificarea concesionarilor, a unui portar, a unui arbitru, a unui crescător de cocoşi şi a unui bucătar care pregătea mâncarea mexicană pentru spectatori, scrie Mediafax.

 

Un informator l-a văzut pe John Walker monitorizând totul în jurul luptelor şi mergând cu maşina prin împrejurimi, asigurând ceea ce (informatorul) crede a fi o funcţie de securitate”, a scris Sherman.

 

La ferma din Oregon au fost descoperite 24 de arme de vânătoare, puşti şi pistoale în dormitoare, birouri, băi şi spălătorie. Au fost confiscate telefoane, 8.137 de dolari şi documente ale Programului "Medical Marijuana" din Oregon pe numele lui John Walker, înregistrat ca pacient în programul de stat. 

 

Au fost găsite și 24 de plante de canabis.

 

Fiică regelui Mihai, principesa Irina, arestată pentru organizarea de lupte de cocoşi

Comentarii Facebook