Primul film despre moartea lui Osama Bin Laden apare înaintea alegerilor din SUA VIDEO


"SEAL Team Six: The Raid on Osama bin Laden", distribuit de producătorul de film Harvey Weinstein, va fi difuzat la 4 noiembrie pe postul de televiziune National Geographic. Lansarea filmului va avea loc cu două zile înaintea alegerilor prezidențiale din 6 noiembrie, Weinstein fiind delegat cu strângerea de fonduri pentru campania lui Barak Obama.

Filmul este regizat de John Stockwell şi produs pentru difuzarea pe marile ecrane de Nicholas Chartier, pelicula va fi, de asemenea, disponibilă și pe Netflix.

Preşedintele Obama a autorizat personal această misiune a comandoului de elită al SEAL care l-a ucis pe liderul reţelei teroriste Al-Qaida la 2 mai 2011, în ascunzătoarea acestuia din Abbottabad, Pakistan.

"Redarea evenimentelor care au avut loc în acea noapte este emoţionantă, pentru a nu spune mai mult", afirmă Weinstein într-un comunicat.

"Cred că publicul va fi la fel de captivat cum am fost eu de la început şi până la sfârşit", adaugă el. "Sunt foarte mândru ca cetăţean american să joc un rol pentru ca acest episod uimitor al istoriei americane să poată fi văzut în cât mai multe cămine".

Weinstein, producătorul unor filme ca "Pacientul englez", "Artistul " sau ultimul "Rambo", este un susţinător declarat al partidului democrat.


Sursa: realitatea.net


Comentarii Facebook