Vineri 2 Decembrie

Premierul îi dă replica lui Dragnea: Nu pot fi calm, după 27 de ani de nefăcut nimic

 

Prmierul Mihai Tudose a replicat îndemnului la calm transmis de liderul PSD, Liviu Dragnea. 

 

Dacă a fi foarte ferm şi a urmări nişte acţiuni înseamnă a fi nervos, voi spune că voi fi nervos în continuare. Mi se pare că după 27 de ani de nefăcut nimic mai poţi să fii calm? Eu cred ca dacă mai poate fi cineva calm, nu inţelege ce se întamplă. Nu avem autostrăzi, spitale, nu pot să fiu calm”, a declarat premierul Mihai Tudose, la Antena 3.

 

El le-a spus ministrilor nemulțumiți de critici că au ”trei secunde” să îi scrie demisia.

 

Am fost mult prea calmi în ţara asta 27 de ani, că dacă erau unii mai nervoşi, mai constructivi, nu ne mai întrebam de ce nu avem autostrăzi, spitale. Acum sunt foarte şmecheri”, a spus Tudose.

 

El a spus că va pleca din funcție când nu va mai putea să îşi atingă obiectivele. ”Prima zi de când am venit la Guvern este prima din ultimele. Nimeni nu ajunge la pensie din funcţia de premier. Atunci când îmi dau seama că nu mai pot face ce îmi propun, atunci plec acasă”, a mai afirmat premierul, la Antena 3.

 

Joi seara, Liviu Dragnea a apreciat activitatea guvernului Tudose ca fiind una bună, remarcând că premierul nu este un om calm.

 

Eu sunt mulţumit de activitatea premierului Tudose. E un tip care nu e foarte calm, sunt oameni care nu sunt foarte calmi. Pe de altă parte ritmul de muncă de la Guvern în ultimele luni a fost infernal”, a spus Liviu Dragnea.

Comentarii Facebook