Plugusorul lui Basescu: "Eu v-am inhamat pe toti, cu bunici si cu nepoti / Sa trageti la plugul tarii, pan' la culmile rabdarii" - VEZI VIDEO

 

Plugusorul politic al anului 2011 vorbeste despre "realizarile" politicienilor in frunte cu Traian Basescu, care a reusit inhamarea tarii la jug, dar si despre Emil Boc care face ce zice "sefu'".

 

Victor Ponta: Bradulet bradut dragut / Ninge peste tine / Hai cu mine la partid / Unde-i cald si bine / Cu beteala o sa te-mbrac si-o sa luminezi / Dar cand pune mana Geoana, vreau sa-l curentezi.

Elena Basescu: asta nu e bradul tau/ Este a lu' tata / Toata tara e a lui / Nu ti-l dau si gata / Ce-i cu coafura ta? / Ete arati ca dracu / Ete-al dracului boschet / M-a-ntepat cu acul.  Hai copii la sanius, cu manusi si fesuri / Sa ne dam pe derdelus si s-avem succesuri.

Corneliu Vadim-Tudor: Bradulet cu ramuri multe, ce porti urma de topor / Te-au taiat din varf de munte, mafia padurilor. Tradatori de neam si tara / Toti suntem de-aceeasi teapa / As ciopli cu dintii bradul,  sa va trag cu el in teapa. Unde-s porcii si mojicii, sa le fac o uratura? / Sa le dea Domnul pe masa, ce scot eu acum pe gura!

Traian Basescu: Dragi romani, gospodari si oameni buni / Eu v-am inhamat pe toti, cu bunici si cu nepoti / Sa trageti la plugul tarii, pan' la culmile rabdarii / Iara eu sa-l tin de coarne, nu cumva sa se rastoarne / De veti vrea sa rupeti jugul / sa raman singur cu plugul.  Eu pocnesc din bice "poc" si indata apare Boc / Va dubleaza TVA-ul si  la toti va piere maul / Va mai taie si din ratii, din pensii si alocatii.

Emil Boc: Aho-aho, asa a zis seful / Asa facem noi mereu / Eu sa fac ce zice dansul / Dar sa para c-am zis eu.  Chiar pe langa bradul asta, conform unor parametri / O sa treaca autostrada- 4000 de centimetri / Doar ca ne-a zis FMI-ul, conform vizitei recente / Sa taiem acuma pomul, cu 25 de procente / insa tot incap sub ramuri vreo cinci bebelusi cand ploua / Iar mamicile ma scuipa si-mi arunca-n cap cu oua.

Elena Udrea: Aho-aho turisti si frati / Hai veniti sa vizitati / Brazii nostri minunati / Din gradina din Carpati. asta-i brad cum altul nu e / Ca l-am luat cu fonduri UE / Fiecare ramurica, are cate-o frunzulica / si fiecare frunzulea, cate-o su' de mii costa / C-am platit proiect pe ea.  Eu v-astept si-n noul an, in gradina lui Traian.

Dan Diaconescu: Aho-aho, buna seara mai baieti / Voi nici nu stiti ce pierdeti / Ia opreste plugul frate, c-avem exclusivitate / La multi ani, cinstita gazda, ia sa dam sub brad o brazda / Ca mi-a zis mie Ogica, ca poate la o adica a trecut Cioaca pe-aici / sin-angropat pe cine: Ghici! . Va doresc ca noul an, sa-l aveti senzational / si la anu-n loc de pom sa-mpodobiti un tomberon. Porniti plugul mai flacai si manati pe domnii boi / astia-s boi cu  CNP -eu, membri in partidul meu.

 

Sursa: Realitatea.net

Comentarii Facebook