Pariu câştigat pe Facebook de doi copii. Fotografia lor a strâns peste 100.000 de like-uri


Un baiat de şapte ani a câştigat un pariul făcut cu tatăl său, după ce a postat o poză pe net şi a strâns peste 100.000 de like-uri.

Dan Urbanu nu ştia cât de mult iubeşte internetul pisicile şi când fiul său Remi i-a cerut să-i ia o pisică, au făcut un pariu pe care nu credea că-l va pierde, potrivit postului de televiziune american ABC.

Mama lui Remi, Marisa, şi-a ajutat fiul să posteze pe Facebook o poză cu el şi surioara lui, în vârstă de un an, alături de mesajul "Hey Facebook! My sister and I really want a cat. Our papa promises we can get one if we can get 1.000 likes. Please like this picture. Thank you!" – "Bună tuturor celor de pe Facebook! Sora mea şi cu mine vrem o pisică. Tatăl nostru ne-a promis că ne va lua una dacă primim 1.000 de like-uri. Vă rog să daţi like acestei fotografii. Mulţumesc!".

La o oră de la postarea fotografiei pe Facebook ştiau deja că vor avea o pisică, iar după o săptămână, fotografia avea deja strânse 115.000 de like-uri, a spus Marisa, luni, în cadrul emisiunii "Good Morning America".

Drept urmare, părinţii micuţilor şi-au ţinut promisiunea şi au adoptat o pisică de la un adăpost.

Comentarii Facebook