Duminica 28 Aprilie

Orgie sexuala la Budapesta: 100 de agenti de asigurari germani, rasplatiti cu un sejur cu 20 de prostitutate pentru motivare

 

Angajatii comerciali ai unei filiale de asigurari a gigantului german Munchen Re au fost trimisi la un sejur de motivare la Budapesta. Bonusul au fost 20 de postitutate prezente la o serata organizata in timpul sejurului la Baile Gellert.

"Cercetarile noastre au atestat ca aproximativ 20 de prostituate erau prezente la o serata organizata în timpul acestui sejur", a anuntat, intr-un e-mail, filiala de asigurari a Munchen Re, confirmand dezvaluirile publicate de Handelsblatt.

"Nu avem cunostinta despre prestatii sexuale în public", au precizat reprezentantii companiei. In acelasi timp acestia au afirmat ca cele doua persoane care au organizat seara  nu mai lucreaza in cadrul companiei.

Pentru a distinge prostituatele de personalul bailor Gellert, femeile purtau bratari de culoarea rosie, galbena si alba. "Cele cu bratari albe erau rezervate sefilor si celor mai buni vanzatori", potrivit unui martor, citat de Handelsblatt.

Publicatia mai citeaza si un alt martor care sustine ca langa bai erau amplasate si paturi, unde "fiecare putea merge în compania unei domniºoare, pentru a face acolo (tot) ceea ce voia".

Povestea nu se termina aici. Se pare ca, potrivit declaratiilor martorilor catre aceeasi publicatie, prostituatele erau, ulterior, marcate cu un tampon, pe interiorul bratului, pentru a se vedea care dintre ele erau cele mai solicitate.

Comentarii Facebook