Oreste pleacă de la Antena 2: E o cloacă morbidă și o gașcă de securiști

 

Oreste și-a dat demisia de la Antena 2 și a lansat un atac dur pe blog la agresa șefilor și a colegilor. 

 

După un sfert de secol, gaşca fomată din foşti securişti şi activişti de partid, moguli şi vuvuzele pe post de jurnalişti se ruinează sub spectrul propriilor ticăloşii”, scrie Oreste, pe blogul său.

 

Decadenţa fatală în care au intrat îi va conduce pe unii la puşcărie, pe alţii spre distrugerea credibilităţii profesionale şi publicul către o mult sperată redeşteptare. Dar, îmbătaţi de putere şi înrăiţi până la întuneric, aceşti venetici îşi strâng degetele descărnate pe fotoliile confortabile ale unui sistem ticăloşit, agonizând urât, contodent şi pe alocuri, chiar pestilenţial”, spune realizatorul de emisiuni.

 

Într-o asemenea cloacă morbidă, nu-mi mai regăsesc locul şi nici menirea. Orbit de o prietenie veche, nu am constatat din timp aceste abuzuri de comunicare, căci altfel, va garantez, aş fi părăsit mult mai demult această Corabie a nebunilor...”, mai spune el.

 

Oreste a luat decizia pornind de la poziția trustului vis-a-vis de Roşia Montană și câinii maidanezi. ”Pozitia publica a trustului din care, încă mai fac parte, faţă de protestatarii anti Roşia Montană şi cu privire la soarta câinilor comunitari m-a determinat să am păreri şi convingeri perfect obozabile. În asentimentul dictonului: «îmi sunt dragi tovarăşii mei, dar mai drag mi-e adevarul», când am constatat că prietenii de o viaţă s-au vândut unor interese atât de departe de cel naţional, am decis, deloc uşor, să-i amendez public, în speranţa că, puşi în faţa unei oglinzi curate, îşi vor da seama de găunoşenie şi se vor îndrepta”, a scris Oreste.

 

Oreste a ”rupt” și prietenia cu Mircea Badea din cauza poziției acestuia față de Roșia Montană în emisiunea ”În gura presei”. Oreste a spus despre prietenul lui că este trădător de neam și țară.

Comentarii Facebook