Joi 6 Octombrie

Olguța Vasilescu, plină de aroganță: Trebuia să merg la Dezvoltare de la început

 

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a spus că ea ar fi trebuit să meargă pe propria mână și să aleagă de la început ministrul Dezvoltării.

 

Eu dacă mă uit la toată cariera mea politică de până acum cred că am lăsat ceva în urmă, nu pot spune acelaşi lucru despre Klaus Iohannis, nu îmi amintesc nimic notabil din mandatul dumnealui. Dacă dumneavoastră vă aduceţi aminte din cei patru anu, e foarte bine. E un joc politic de care preşedintele profită. Ieri a fost o discuţie în biroul permanent şi au fost mulţi colegi de-ai mei care au zis că era mult mai bine să merg de la început la Dezvoltare. Nu a fost niciun lider împotriva mea, dar din nou, votul se dă în CEx. Nu există nicio tensiune între mine şi Liviu Dragnea”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu miercuri, cu câteva ore înainte de noul CEx al PSD.

 

Fostul ministru al Muncii spune că nu regretă deloc schimbarea pe care şi-a dorit-o. ”Nu regret nimic. A fost o decizie asumată pe care am avut-o, adică că este posibil să plec de la Ministerul Muncii. S-a observat când s-a făcut evaluarea că aproape toate măsurile de pe Ministerul Muncii sunt deja luate şi aplicate. Am reuşit să finalizăm legislaţia pe pensii, am reuşit să finalizăm  salarizarea, toate măsurile din programul de guvernare s-au aplicat până acum în cei doi ani de mandat ai mei. Asta spune multe despre managementul meu. Vom vedea după CEx. Nu ştiu ce se va întâmpla”, a conchis Vasilescu.

 

Ea nu acceptă să rămână în afara Guvernului. Surse din PSD, citate adevărul.ro, spun că acum singura variantă pentru Liviu Dragnea e să o propună pentru Ministerul Dezvoltării, însă liderul PSD nu e de acord cu această mutare. Olguța, din postura de ministru al Dezvoltării, ar împărţi bani pentru baronii locali ai PSD, deci puterea sa în partid ar deveni din ce în ce mai mare. Pe scurt, ar deveni o ameninţare pentru Liviu Dragnea.

Comentarii Facebook