O tanara de 17 ani a murit, dupa ce timp de 4 ani s-a luptat cu anorexia

 

O adolescenta in varsta de 17 ani, din Marea Britanie, a ajuns sa cantareasca 38 de kilogramen, din cauza dietelor, crizelor de depresie si a vomei provocate, potrivit celor scrise de ea in jurnalul personal.

Tragica poveste a tinerei pe nume Charlotte Seddon a devenit cunoscuta abia dupa ce a murit. Atunci, jurnalul tinerei a fost gasit de familia acesteia.

Aceasta era o eleva care invata foarte bine, era plina de viata, insa cu toate astea nu a reusit sa lupte cu boala nemiloasa care este anorexia si nici nu le-a spus parintilor prin ce trece, scrie Libertatea.

Atunci cand trebuia sa ia masa impreuna cu familia ei, adolescenta refuza sa manance, spunand ca a mancat deja. In ciuda bolii de care suferea, Charlotte isi castigase respectul in tot liceul, cu distinctiile primite, printre care si cea de studentul anului sau reprezentarea scolii la diverse evenimente.

 

"E o pierdere tragica pentru noi. Totul s-a intamplat foare repede si ne-a socat. Am aflat despre boala ei din jurnalul pe care l-a scris", a declarat tatal fetei.

 

Parintii fetei, care locuiesc in Padiham, au inceput o campanie de atentioanre a parintilor, pentru ca acestia sa fie mai atenti in privinta obiceiurilor alimentare.

Comentarii Facebook