O româncă a dat în judecată Primăria și acum trebuie să i se închiereze un Jeep pentru a circula pe strada SPARTĂ

 

O româncă a dat în judecată Primăria din localitate și a câștigat procesul. Acum, municipalitatea trebuie să îi închirieze o mașină de teren pentru a circula pe drumul impracticabil. 

 

Femeia care a avut câştig de cauză în lupta împotriva autorităţilor a locuit 30 de ani în Franţa. Aceasta s-a întors acasă, în satul Băiculeşti, unde şi-a construit o casă. Însă a constatat că drumul de acces devine impracticabil, mai ales în perioadele ploaioase sau iarna. Cum autorităţile au ironizat-o, în loc să caute o soluţie, femeia a decis să apeleze la instanţă.

 

Nu se poate circula efectiv. Cererea cu 4x4 a pornit de la bătaia de joc pe care şeful ISU de la Băiculeşti a practicat-o la adresa noastră . Am rămas sinistraţi în iarnă şi m-a îndemnat să dau clima în judecată sau să-mi iau un 4x4. Şi acest lucru am şi făcut, m-am adresat instanţei”, a declarat femeia.

 

În cele din urmă, Judecătoria Curtea de Argeş a decis ca Primăria să-i plătească femeii 80 de euro pe zi, pentru închirierea unei maşini de teren şi să asfalteze drumul. ”Cum o sumă de 80 de euro pe zi pentru ce?! Pentru a lua zice dumneai un jeep să se asigure transportul pe 1,4 km ?! Mă declar nemulţumit, o să o atac în termen de 30 de zile de la comunicare pentru că nu e justă, nu e corectă”, a spus Nicolae Dragnea, primarul Băiculeşti, conform realitatea.net.

 

Instanţa ne-a dat o reabilitare, noi am făcut toate demersurile. Reabilitare înseamna readucerea la o formă intială, avem un proiect de pietruire, nu l-am putut duce la indeplinire ca nu a venit constructorul”, a mai spus acesta.

 

Pentru că nu a pus în aplicare hotărârea instanţei, primăria ar trebui să plătească penalizări în valoare de 100 de lei pe zi, până la asfaltarea drumului.

Comentarii Facebook